HOSTEL TRAVEL - Cazare ieftina Valcea | Tel: 0748.299.636 | Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu 43, Rm. Valcea

Despre noi

Municipiul Ramnicu Valcea, atestat istoric inca de la 20 mai 1388, este asezat pe partea dreapta a raului Olt, in partea de N-E a Olteniei, aflandu-se la o altitudine de 240-260m. Orasul este situat pe celebra paralela paralela 45 (45º06’N) si in afara de faptul ca este un important centru istoric, cultural si economic, poate fi si un punct de plecare spre obiectivele turistice din imediata apropiere: statiuni, trasee montane , manastiri etc.

Pensiunea HostelT este situata la intrarea spre centrul orasului Ramnicu Valcea de pe DN 7 Sibiu-Pitesti, fiind prima cladire de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu care are aproximativ 1 km si care are la celalalt capat, din zona centrala, Judecatoria si Tribunalul. Pensiunea HostelT a fost modernizata in vara anului 2011 pentru a crea un mediu ambiental placut si primitor tuturor musafirilor nostri, corespunzator categoriei de confort de 3 stele. Pensiunea are 36 de locuri in 10 camere duble, 4 camere triple si un apartament dispun de toate conditiile si confortul necesare turistilor nostri, atat pt cei aflati in calatorii de afaceri cat si pentru cei in vacanta. Fiecare camera are grup sanitar propriu cu dus si TV LCD la care puteti urmari aproximativ 100 de programe TV prin cablu. In incinta pensiunii va oferim acces gratuit la internet wireless. Masina dumneavoastra se afla in deplina siguranta in parcarea din jurul pensiunii.

Personalul pensiunii se afla non-stop la dispozitia dumneavoastra pt a va face sejurul cat mai placut si pentru a reveni la noi cu placere ori de cate ori aveti ocazia. Pentru cei care doresc sa calatoreasca cu trenul sau autobuzul atat Gara cat si autogara Dacos se afla la aproximativ 500 m de noi. Va asteptam cu drag sa beneficiati de ospitalitatea noastra.

Galerie foto

Va asteptam cu drag

Pentru a petrece cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi dumneavoastra intr-o ambianta placuta
Contacteaza-ne